Verhuur van meer dan 35 springkastelen

volksspelen

 

We hebben meer dan 35 springkastelen voor elk budget en gericht op het aantal kinderen,
van klein naar groot, maar allemaal even plezierig voor de kids.

Kleine springkastelen voor een 8 tal kinderen, mét dak. De afmeting is 4,50 x 3,50 meter en we hebben zo een hele reeks ter beschikking, mét en zonder obstakels. Bekijk ze op de subpagina.

springkastelen

  

Middelgrote springkastelen kunnen 10 tot 18 kinderen aan en hebben afmeting van 4 à 5 meter op 4 à 5 meter, volgens het model. Bekijk de modellen op de subpagina.
Deze kastelen bieden meer ruimte en in de het gamma middelgroot zitten ook thema kastelen met obstakels. Alle springkastelen hebben een regenzeil dat er gratis bijzit, tenzij anders vermeld bij het model.

springkastelen

  

Grote springkastelen zijn zeer populair. Ze bieden ruimte en in ons gamma zijn er heel wat springkastelen met leuke obstakels. Ook hier zijn leuke thema's en ook de grote springkastelen van een 6 tal meter op 6 meter hebben een regenzeil dat er gratis bijzit. Deze springkastelen worden het vaakst gekozen en meer dan 15 kinderen vormen geen probleem.

verhuur

 

Hindernissenpistes, hindernissenbanen zorgen voor veel fun op uw evenement. Meer dan 25 kinderen kunnen op deze open structuren plezier hebben. De lengte gaat van 14 tot 21 meter. De breedte is ongeveer 4 meter. Op deze modellen geen regenzeil, ze zijn helemaal open. De vele obstakels zorgen voor extra plezier.